Цікаво знати

Смерть знаменитих безбожників

Вірити в Бога чи ні – справа кожного. Зрештою, Він ні до чого нікого не силує. А от показувати свою нікчемність перед Творцем не годиться нікому. Бог осміяним не буває – це має пам’ятати кожен. Приклад кончини навіть цих небагатьох атеїстів говорить, що за зневагу до Бога доведеться розплачуватися.

Фрідріх НІЦШЕ (1844-1900)

“Бог мертвий” – про це Ніцше заявив у своїй книзі “Весела наука” написаній в 1881-1882 роках. “Бог мертвий: але така вже природа людей, що ще протягом тисячоліть, можливо, будуть існувати печери, в яких показують його тінь. — І ми — ми повинні перемогти також і його тінь!” Він зійшов з розуму. Помер, гавкаючи у залізній клітці

Франсуа Марі Аруе ВОЛЬТЕР (1694-1778)

Критикував релігію і християнство в тому числі. Закінчив жахливо: весь час кричав про помилування. Медсестра, яка доглядала за ним, сказала: “Ні за які гроші у світі не погоджуся більше бути присутньою при смерті подібного безбожника”.

Володимир УЛЬЯНОВ (ЛЕНІН) (1870-1924)

Він залишив дуже багато богохульських цитат у своїх працях і поміток на сторінках інших текстів. Помер у затьмареному розумі. Просив у стола та стільців прощення за свої гріхи.

Джон ЛЕНОН (1940-1980)

На піку популярності під час інтервю провідному американському журналу сказав: “Християнство скоро закінчиться. Воно просто зникне. Навіть не бажаю про це говорити. Я просто впевнений у цьому. Ісус був окей, та його ідеї були дуже простими. Сьогодні ми, тобто “Бітлз” більше відомі, ніж Ісус”. Після того, як Джон Ленон оголосив, що група “Бітлз” більше відома, ніж Ісус Христос, невдовзі він трагічно загинув. Психопат шість разів вистрелив у нього впритул. Цікаво, що він зробив це з ціллю відомстити, аби забрати популярність музиканта й прославитися на весь світ, як вбивця знаменитого співака.

Алмейда НЕВЕС (1910-1985)

Бразильський політ під час перевиборної кампанії публічно заявив: “Якщо я наберу 500 тисяч голосів у підтримку своєї партії, то навіть сам Бог не зможе мене змістити з президентського поста”. Він набрав ці голоси, але несподівано захворів і за день до проголошення його президентом раптово помер.

Мерелін МОНРО (1926-1962)

Під час презентації шоу актриси її відвідав євангеліст Біллі Грем і сказав, що Дух Божий послав його проповідувати їй. Вислухавши проповідника, Мерелін відповіла: “Мені не потрібен твій Ісус”. І вже через тиждень після цього була знайдена мертвою у своїх апартаментах.

Зверніть увагу на дві речі. Усі, хто тут згадувався, відверто і свідомо насміхалися над Богом. Вони не просто жили мирським життям, яким живе весь світ, а, глузуючи, висловлювалися проти Бога. Усі вони померли не природною смертю, що свідчить про їхнє відступництво від Бога, а отже перехід під владу темних сил.

У “Посланні св. апостола Павла до римлян” написано: «Коли можливо, якщо це залежить від вас, живіть у мирі зо всіма людьми! Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому, бо написано: Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь”. Ці слова підтверджують, що наші суди не варті нічого перед судами Бога Вседержителя і не збагнені для нас…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *