Світ

Глобалісти заганяють світ у прірву: від пандемії та “потепління” до продовольчих проблем (закінчення)

Опікуючись планетою, яку переводять у формат “стійкого розвитку”, усі ці “добродії” завжди знаходять вихід з тих проблем, які самі й створюють. Але не можна залишити рабів без білка і заміна м’ясу, яке теж призводить до потепління клімату – цю мантру щораз далі ви будете чути частіше – теж знайшлася. Виявляється, комахи, хробаки – це те, що нам потрібно!

Комахи, хробаки – дешеве джерело білків

А скільки переваг у цих “делікатесів”, які сприяють зменшенню змінам клімату. Бо саме вживання тваринного білка, на думку перезавантажувачів світу, є джерелом парникових газів. Комахи – це просто недооцінене джерело білків і спосіб боротьби з кліматичними змінами. І перше, ніж ви скажете “фу”, послухайте, що скажуть ті, хто контролює планету.

Їстивні комахи можуть виробляти еквівалентну кількість якісного білка у порівнянні з тваринним. Зрозуміло, не в усіх комах білки однакові. Наприклад, цвіркуни, деякі види мурах і борошняні хробаки є «зірковими» щодо наявності у них білка та калорій.

Комахи вимагають меншого догляду, ніж домашня худоба. І для їхнього виробництва треба значно менше ресурсів (землі, кормів, води, транспортного палива і людської праці), ніж для тваринництва, а головне вони залишають менший вуглецевий слід.

А ще у нас закінчується білок – ви про це не чули? Попит на білок перевищить наші можливості для його отримання. А білок – це робочий коник людської клітини. Без нього організм просто не обійдеться. Тому потрібні реальні інновації у виробництві продуктів харчування.

Камахи є частиною здорового екологічного циклу. Вони харчуються органічними продуктами із інших процесів, такими, наприклад, як відпрацьоване зерно з пивоварних заводів, що попереджує додаткові відходи на звалищах і полегшує виробничий процес для пивоварів. А звалище виробляють 20 відсотків антропогенних викидів метану і є другими по виробництву парникових газів.

Можливо, ви ще не зовсім готові їсти комах. Достатньо справедливо, але є різні способи використання білків для нашого харчування. Як на рахунок того, щоб використовувати їх в якості кормів для худоби чи покупки тваринних білків, якими харчувались комахи? Адже приблизно 45 відсотків викидів парникових газів в тваринництві припадає на виробництво кормів. Наприклад, корова виробляє 2,8 кг парникових газів на кілограм живої маси. Комахи – лише 2 грами.

А так, нам кажуть, не повинно бути. Адже до одомашнення кури харчувалися комахами і замість того, щоб вирощувати кукурудзу на корм тваринам, ми могли б вирощувати курей та інших тварин на білку комах. В результаті вийде курка з однаковим смаком та покращеним впливом на навколишнє середовище. Глобалістів дратує те, що собаки та кішки в даний час, наприклад, у США взагалі споживають чверть м’яса, яке виробляється там.

Вода, яка стає дефіцитним ресурсом у деяких частинах світу, теж використовується в сільському господарстві. Щоб зробити один грам білка комах, треба 23 літри води, а для виробництва граму білка у великої рогатої худоби знадобиться 112 літрів води.

Розведення комах радикально відрізнятиметься від розведення  свиней або великої рогатої худоби: не буде стільки бруду, гною та нечистот. Вимоги до інвестицій в обладнання також інші адже потреба у великій та дорогій техніці відпаде.

Гамбургер з комах в меню для європейців

Як знаємо, раніше у Європі заборонялося продавати комах. Та глобалісти усе поставили з ніг на голову і вже з’явилося нове регулювання у сфері продовольства: комахи стануть найпоширенішим явищем у  європейському меню. У 2017 році Швейцарія змінила свої закони про безпеку харчових продуктів та стала першою європейською країною, яка дозволила продаж продуктів харчування на основі комах для людей. І в тому ж році було представлено асортимент гамбургерів та кульок із борошняними хробаками у деяких швейцарських супермаркетах.

Також будівничі “нової нормальності” покращили регламент і розширили категорії нових продуктів харчування для європейців. Тепер вони можуть вироблятися з рослин, тварин, мікроорганізмів, клітинних культур, мінералів (комахи, мінерали, харчові добавки), продуктів харчування, отриманих в результаті виробничих процесів та сучасних технологій (змінена чи нова молекулярна структура, наноматеріали), які не вироблялися чи не використовувалися до 1997 року. Тепер це вже будуть нові продукти харчування.

Не дивуйтеся, якщо скоро нас годуватимуть цілодобово ще й новими мантрами: не хочеш перекусити гамбургером з мучних черв’яків, а як щоб пожувати кульки з комах? І постійно страхатимуть, що наступить кінець життя на планеті, якщо не зупинимо потепління. Тема потепління стане таким самим мейнстримом як і пандемія. Як гриби після дощу, будуть з’являтися екоальянси, фонди, товариства, що пропагуватимуть всю цю антилюдську філософію стійкого розвитку. Але все це не про природоохорону, а охорону цих людиноненависних створінь від людей!

Не виключаю, що зараз ви смієтеся. Буде не смішно. Налякають так, що будете готові їсти хробаків, аби врятуватися, як значна частина рятується досі шматами та уколами. Інформаційний попкорм непогано справляється із завданням, перетворюючи людей на зомбі, якими маніпулюють як завгодно. Головне нагнати страху і придумувати щораз нові міфи про віруси, метан, потепління і все решту. Бо робоча сила має бути якомога менш затратною та вибагливою, а ще покірливою.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *